default-image

Νέα αναβολή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του γιατρού στα Χανιά

Κρήτη
Νέα αναβολή στην υπόθεση ξυλοδαρμού του γιατρού στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αναβολή πήρε σήμερα στο αυτόφωρο Δικαστήριο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης για τον ξυλοδαρμό 32χρονου γιατρού στα Χανιά για τον οποίο κατηγορούνται τρεις νεαροί Χανιώτες.

Για την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 11 το πρωί αναβλήθηκε για δεύτερη φορά σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης, ύστερα από αίτημα της πολιτικής αγωγής που βρήκε σύμφωνους και τους συνηγόρους υπεράσπισης των 3 κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν έδωσαν το "παρών" στο δικαστήριο εξουσιοδοτώντας τους συνηγόρους τους.

Η πολιτική αγωγή ζήτησε την αναβολή καθώς ο 32χρονος γιατρός που δέχτηκε την επίθεση δεν είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και με το επιχείρημα ότι ο ίδιος επιθυμεί να δώσει το "παρών" στη δίκη.

Το δικαστήριο, αφού έλαβε και τη διαβεβαίωση της συζύγου του θύματος για την αδυναμία του να παρουσιαστεί σήμερα, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.

Επιπλέον η πολιτική αγωγή ζήτησε να προσκομιστεί στο δικαστήριο και βίντεο από καταστήματα που βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης και στο οποίο όπως τόνισε έχει γίνει καταγραφή των όσων συνέβησαν.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News