default-image

Τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς - Nεκρός οδηγός

Αθλητισμός
Τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς - Nεκρός οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό τροχαίο είχαν σήμερα οι Παναγιώτης Ταχτσίδης, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαγγέλης Μόρας κατά τη μεταφορά τους από το ξενοδοχείο της Εθνικής στο αεροδρόμιο, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία ώστε να ενσωματωθούν ξανά στις ομάδες τους.

Ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τους διεθνείς συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση ένας εκ των δύο οδηγών (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος) έχασε τη ζωή του. Από τις εικόνες πάντως φαίνεται ότι το άλλο όχημα έχει υποστεί μεγαλύτερη ζημιά...

Όσο για τους τρεις ποδοσφαιριστές ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο μεν Φετφατζίδης χτύπησε ελαφρά στο κεφάλι και του έγιναν ράμματα, ο Ταχτσίδης στο γόνατο όπου επίσης του έγιναν ράμματα. Μόρας και Φετφατζίδης φέρονται να έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση.

Οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, όπως διαπιστώθηκε μετά τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της ουγγρικής πρωτεύουσας και θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία.

Οι Έλληνες διεθνείς έμειναν… παραπάνω στη Βουδαπέστη, μετά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τους Μαγυάρους, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro, καθώς η πτήση τους για την Ιταλία αναχωρούσε σήμερα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Στην επιβεβαίωση της είδησης του τροχαίου ατυχήματος που είχαν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Ταχτσίδης προχώρησε η ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας, οι τρεις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Ουγγαρία, ωστόσο άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News