default-image

Επιτυχίες του ΝΟΓΚ στο πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

Σπορ
Επιτυχίες του ΝΟΓΚ στο πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή παρουσία είχε η αποστολή του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2015, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 22 έως 24 Μαρτίου στις κατηγορίες Optimist- Laser 4.7.

Η αποστολή του ΝΟΓΚ με επικεφαλής τους προπονητές τους Ηλία Κοβατζή και Ρωμανό Φωσκίνη, με 11 αθλητές, με πολύ κέφι και όρεξη για αγώνα, πραγματοποίησαν το μεγάλο ταξίδι για τη Χίο και εκτός από μια ακόμη υπέροχη εμπειρία,  απέκτησαν πολλές διακρίσεις και σημαντικές προκρίσεις!

Οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν οι Β. Βλαχάκη, Θ. Παπαδάκη, Γ. Μονιάκης, Γ. Κουκουτσάκης, Κ. Κουκουτσάκης Α. Καβουσανού, Μ. Γεωργόπουλος, Γ. Κουμπανάκης, Θ. Κοβατζής, Τ. Παπαδόπουλος, Μ. Σκουλούδη.  

Αναλυτικότερα οι επιτυχίες του ΝΟΓΚ ήταν:

Optimist (συνολικός αριθμός συμμετοχών 86 σκάφη) :

Βάσω Βλαχάκη,  2η θέση στη γενική κατάταξη,  1η θέση στα  κορίτσια και  1η θέση στα 11χρονα κορίτσια

Παπαδάκη Θάλεια 3η θέση στα  κορίτσια

Γιάννης Μονιάκης,  5η θέση στα αγόρια

Οι Β. Βλαχάκη, Θ. Παπαδάκη και Γ. Μονιάκης προκρίνονται στην Προεθνική Ομάδα, καθώς επίσης οι αθλητές  Β. Βλαχάκη, Θ. Παπαδάκη,  Γ. Μονιάκης, Κ. Κουκουτσάκης,  Θ. Κοβατζής και Γ. Κουκουτσάκης  πέτυχαν να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015.

Laser 4.7 (συνολικός αριθμός συμμετοχών 42 σκάφη) :

Α. Καβουσανού, 6η θέση στα κορίτσια

Μ. Γεωργόπουλος,  12η θέση στα αγόρια

Γ. Κουμπανάκης 13η θέση στα αγόρια

Οι Μ. Γεωργόπουλος και Γ. Κουμπανάκης  προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2015.

Ο ΝΟΓΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, ιδιαιτέρως βέβαια εκείνους που διακρίθηκαν. Συγχαίρει όλα τα παιδιά και τις οικογένειες τους για τους στόχους που θέτουν και για την προσπάθεια που καταβάλλουν να βρίσκονται στο υγιή χώρο του ναυταθλητισμού.

Πρεσβεύοντας την πεποίθηση ότι ένας τόπος σαν την Κρήτη αποτελεί τον ιδανικό στίβο για ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού, ο ΝΟΓΚ  καλεί όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν την εμπειρία και την ενασχόληση με ένα άθλημα που μόνο θετικές επιρροές μπορεί να τους προσφέρει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News