default-image

Μ.Συντυχάκης: "Ρήξη με την ΕΕ και τα μέσα παραγωγής στο λαό"

Κρήτη
Μ.Συντυχάκης: "Ρήξη με την ΕΕ και τα μέσα παραγωγής στο λαό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα διαθέσιμα Δημόσιων Οργανισμών, Ταμείων Περιφερειών και Δήμων είναι στο στόχαστρο της κυβέρνησης στο πλαίσιο του εσωτερικού δανεισμού, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών! Στο στόχαστρο είναι και οι  δήμοι. Είμαστε αντίθετοι σε αυτή τη λογική. 'Εχουμε θέσει ένα τρίτπυχο που λέει ότι η μόνη ρήξη αυτή τη στιγμη της χώρας μας είναι η απόδεύσμευση από τη Ε.Ε , η μη αναγνώριση του χρέους  και τα μέσα παραγωγής να ανήκουν στο λαό».

Στις  παραπάνω επισημάνσεις προχώρησε ο  κ Μ. Συντυχάκης μέλος της επιτροπής Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε και βουλευτής Ηρακλείου κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε  χθες Σάββατο στο Δήμο Αγίου Νικολάου.

Ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης μεταξύ άλλων ανέφερε:  Έγινε μία εκτενής συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν το Δήμο (οικονομικά προβλήματα, ανυπαρξία πόρων, τέλη παρεπιδημούντων, έλλειψη στελεχειακού δυναμικού),ενώ ζητήθηκε από τον κ. Συντυχάκη η στήριξη για τη λειτουργία του Δήμου στο δύσκολο πλαίσιο που διανύουμε.

Ο Μανώλης Συντυχάκης  συναντήθηκε επίσης με φορείς της πόλης, εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου, τον Εμπορικό Σύλλογο. Η παρουσία του στον Άγιο Νικόλαο,  ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή εκδήλωση του Κόμματος με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» που πραγματοποιήθηκε  στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News