default-image

Zayn Malik: "Δεν άντεχα άλλο στους One Direction"

Πολιτισμός
Zayn Malik: "Δεν άντεχα άλλο στους One Direction"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Zayn Malik κατάφερε να κάνει τον πλανήτη να μιλά για εκείνον μετά την αποχώρησή του από τους One Direction και μιλώντας για πρώτη φορά μετά το γεγονός τόνισε πως ήθελε να ζήσει «σαν φυσιολογικός άνθρωπος».

«Δεν ήξερα τι θα συνέβαινε. Μπήκα στο συγκρότημα για την εμπειρία. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω διάσημος. Πήγα στο X Factor (από εκεί σχηματίστηκαν οι One Direction) μόνο για την εμπειρία», τόνισε στο περιοδικό Rolling Stone ο 22χρονος Βρετανός, ο οποίος έκανε τη μισή… υφήλιο να κλαίει με την απόφασή του.

Ο Ζayn τόνισε παράλληλα πως η μαζική υστερία που συνέβαινε όταν πήγαινε κάπου με το group δεν τον έκανε να νιώθει ωραία: «Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Από εδώ και πέρα θέλω να ζήσω, όμως, σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

«Είναι μία τρελή απόφαση. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι έχω τον έλεγχο του εαυτού μου. Και ότι κάνω αυτό που είναι σωστό για εμένα, σωστό για τα παιδιά. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου!», είπε ακόμη ο 22χρονος, τέως πια μέλος του νούμερο ένα boy band σε όλο τον κόσμο.

Διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να απατά τη σύντροφό του Perrie Edwards, ο Μalik είπε ότι είναι ακόμα μαζί και ότι η Pierrie τον υποστηρίζει στην απόφασή του. Τέλος έβαλε και στις φήμες που τον θέλουν να έχει κακές σχέσεις με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, τον Harry Styles, τον Louis Tomlinson, τον Liam Payne και τον Niall Horan . «Δε θα μπορούσαν να πέσουν έξω πιο πολύ! Η μπάντα μου με καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι άνετα τα παιδιά με την απόφασή μου. Και το καταλαβαίνουν!».

Και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να κάνω κάτι που δεν με έκανε ευτυχισμένο για να κάνω ευτυχισμένους τους άλλους». Όσο για τις θαυμάστριες που «πλήγωσε» με την απόφασή του να αποχωρήσει από τη μπάντα: «Νιώθω ότι απογοήτευσα τις θαυμάστριές μου, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω. Δεν είναι ότι τους γυρίζω την πλάτη, απλά δεν μπορώ να συνεχίσω να το κάνω γιατί δεν αισθάνομαι ότι είμαι εγώ!», είπε ο Zayn Malik.

Τον περασμένο Νοέμβριο, τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος βρίσκονταν στην Αμερική, προωθώντας τη νέα τους δουλειά. Σε τηλεοπτική τους εμφάνιση στο "Today Show", απουσίαζε ο Zayn Malik, λόγω ίωσης όπως ισχυρίστηκαν τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος. Τότε ο παρουσιαστής τους ρώτησε ευθέως για τις φήμες που ήθελαν τον Malik να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης με τα ναρκωτικά: «Μήπως υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από μία απλή ίωση; Φήμες κάνουν λόγο για εξάρτηση από ουσίες! Τι συμβαίνει;», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή προς τους One Direction, οι οποίοι επέμειναν στον ισχυρισμό ότι ο τραγουδιστής υπέφερε από ίωση στομάχου.

"Θρήνος και οδυρμός" στα social media από τις θαυμάστριες για την αποχώρηση του Zayn Malik...

Απαρηγόρητες παραμένουν ωστόσο μερικά 24ωρα μετά οι αμέτρητες - έφηβες κυρίως - φαν του συγκροτήματος... από την αποχώρηση του Zayn Malik από τους One Direction, που μόνο τυχαία δεν ήταν, παρόλο που στην αρχή θεωρήθηκε ως κεραυνός εν αιθρία.

Το χρονικό έχει ως εξής: Ο 22χρονος Malik πήρε το πρώτο αεροπλάνο και γύρισε στο Λονδίνο αφήνοντας τα υπόλοιπα τέσσερα μέλη της μπάντας να ολοκληρώσουν τις συναυλίες σε Φιλιππίνες και Ινδονησία.

Αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ο Zayn χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί, τελικά όμως ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση: Ο Zayn αποτελεί πλέον παρελθόν για το συγκρότημα καθώς υπέβαλε οριστικά την παραίτησή του.

Ο επίλογος γράφτηκε με αποχαιρετιστήριες επιστολές από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ που σκοπεύουν να συνεχίσουν πλέον ως τετράδα και με αμέτρητα σχόλια θαυμαστριών στα social media που δεν αντέχουν να φανταστούν τους One Direction χωρίς τον Zyan.

Ο ίδιος ωστόσο είναι σαφής: Θέλει να ζήσει τη ζωή του… Και να ακολουθήσει ίσως σόλο καριέρα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News