default-image

Παραλίγο τραγωδία στην καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών

Κρήτη
Παραλίγο τραγωδία στην καταδίωξη εμπόρου ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει η καταδίωξη ενός 27χρονου Χανιώτη, που είχε κριθεί ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ τράκαρε με διερχόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή του Σταλού, με συνέπεια τον τραυματισμό δυο μικρών παιδιών.

Ο 27χρονος οδηγός του Ι.Χ. που πέταξε από το παράθυρο το ένα κιλό χασίς, το οποίο περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί, εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει. Το ένα από τα παιδάκια, σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας περιορίζεται στην αναφορά των περιστατικών που έχουν κάνουν με τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου, χωρίς να ξεκαθαρίζεται σε ποια φάση της αστυνομικής επιχείρησης σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα και ο τραυματισμός των παιδιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων εντόπισαν τον 27χρονο να κινείται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν.

Ο 27χρονος, προκειμένου αποφύγει τον επικείμενο έλεγχο από τους αστυνομικούς, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά τη διαφυγή του απέρριψε από το όχημα μια συσκευασία, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε, περιέχουσα ποσότητα κάνναβης βάρους ενός κιλού. Ο ανωτέρω συνελήφθη εκ των υστέρων σε περιοχή του δήμου Πλατανιά. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News