default-image

Αγ. Νικόλαος: Επιλογή θέσεων για τις προμηθειες των καταστημάτων

Κρήτη
Αγ. Νικόλαος: Επιλογή θέσεων για τις προμηθειες των καταστημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λύσεις στον εφοδιασμό των καταστημάτων στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, επιχειρεί να δώσει η Κυκλοφοριακή Επιτροπή με τη χωροθέτηση θέσεων φορτοεκφόρτωσης στους εμπορικούς δρόμους.

Όπως έκανε γνωστό, η αντιδήμαρχος-υπεύθυνη σε θέματα κυκλοφορίας κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη, «το πρωί της Παρασκευής (27/3), εκπρόσωποι ενός πιο ευέλικτου σχήματος που έχει συγκροτηθεί από την κυκλοφοριακή επιτροπή για το σκοπό αυτό, περπάτησαν στους δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα στις κεντρικές οδούς: Κοντογιάννη, 5ης Μεραρχίας, Χειμάρας, Επιμενίδου, Παλαιολόγου, Κριτσάς καθώς και στην κεντρική Πλατεία Αγίου Νικολάου προκειμένου να προτείνουν θέσεις φορτοεκφόρτωσης που θα εξυπηρετούν τους επαγγελματίες κάθε οδού. Οι θέσεις αυτές», όπως γνωστοποίησε, «αναμένεται να προταθούν και να συζητηθούν στην επιτροπή κυκλοφορίας που θα συνεδριάσει την 1η Απριλίου.

»Εάν εξασφαλιστεί η σύμφωνη γνώμη όλων των μελών της επιτροπής τότε θα υπάρξει ανάλογη εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, προκειμένου να ληφθεί η σχετική έγκριση και να ξεκινήσουν οι εργασίες χωροθέτησής τους».

Στην Επιτροπή συμμετείχαν η αντιδήμαρχος κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη εκπροσωπώντας το Δήμο Αγίου Νικολάου, ο διευθυντής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου κ. Πέτρος Ζερβάκης το μέλος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μανόλης Πάγκαλος και ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, πολιτικός μηχανικός κ. Σταύρος Καρυωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News