Ειδήσεις

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί για την επιτυχημένη παρέλαση

Παρά τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν και οι οποίες δεν ήταν ιδιαίτερα καλές, η συμμετοχή των πολιτών στην πρώτη παρέλαση στο Γάζι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ήταν πολύ μεγάλη και ο κόσμος ανταποκρίθηκε και συμμετείχε με ενθουσιασμό στις εκδηλώσεις του Δήμου. Για το λόγο αυτό η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, έχοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Με αφορμή την πραγματοποίηση της παρέλασης στο Γάζι για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, η δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση μιας εκδήλωσης τιμής και μνήμης για τους Ήρωες προγόνους μας.

Όπως αποδείχτηκε από τον ενθουσιασμό και την αθρόα προσέλευση των συμπολιτών μας, ο εορτασμός αυτός ήταν μια εκδήλωση που έλειπε από το Δήμο και η ανταπόκριση που υπήρξε δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η περιοχή μας και οι οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν για την πρόοδο και την ανάπτυξή της.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών - παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες - και δήλωσε: "Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την πρώτη παρέλαση στο Γάζι. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον αντιδήμαρχο Μανώλη Παπαδομανωλάκη και όλα τα μέλη των Επιτροπών Εκπαίδευσης, τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων Γαζίου και Αγίας Μαρίνας Χορταριά Σίσσυ, Χαλκιαδάκη Γιώργο, Φαραζάκη Νίκο, Στειακάκη Γιώργο και Αταλόγλου Μαρία, του Γυμνασίου Γαζίου Γκινούδη Αθηνά και του Λυκείου Γαζίου Λεμονή Ρούλα, όλους τους γυμναστές των παραπάνω σχολείων, την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Φαραζάκη Άννα, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Αεράκη Γιώργο και την αντιπρόεδρο Μίχου-Καλλέργη Αγαθή, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Μαρκατάτο Γιώργο, καθώς και όλα τα στελέχη των οργανισμών και των υπηρεσιών του Δήμου μας, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους μαθητές των σχολείων μας, στα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Αμμουδάρας, Κρουσώνα και Δαμάστας, στα μέλη του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου Γαζίου και στα μέλη του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων, που παρέλασαν με καμάρι και ζωντάνια και τίμησαν την ηρωική αυτή επέτειο"».

Σχόλια