default-image

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί…

Κρήτη
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστεί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας, που βρίσκεται στην Κοσμά Ζώτου και Μονής Αγκαράθου στο Ηράκλειο, συνεχίσει να καλύπτει ανάγκες σε είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και ψυχαγωγίας σε τουλάχιστον 300 οικογένειες κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα δέχεται κατά καιρούς και δωρεές από διάφορες εταιρείες που στηρίζουν και ενισχύουν το έργο της δομής.

Με αφορμή μια τέτοια ευγενική χορηγία, το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να απευθύνει ευχαριστίες προς την εταιρεία "Coca-Cola 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.".

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας ευχαριστεί την εταιρεία "Coca-Cola 3E Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε." για τη στήριξη της δομής μας και την ευγενική τους δωρεά σε χυμούς, αναψυκτικά και παιδικά σνακ. Η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη μέσω προσπαθειών σαν κι αυτή μπορεί να δώσει με αξιοπιστία και διακριτικότητα την ανακούφιση, τη στήριξη και το χρόνο που χρειάζονται κάποιοι συμπολίτες μας για να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους χωρίς να πληγωθεί η αξιοπρέπειά τους.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο καλείται να συνεχίσει να καλύπτει ανάγκες σε είδη διατροφής, ατομικής υγιεινής και ψυχαγωγίας σε τουλάχιστον 300 οικογένειες κάθε μήνα από τον Ιανουάριο του 2013. Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής και ενημέρωσης για τη λειτουργία όλων των Κοινωνικών Δομών. Υποστηρίζεται από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Α. & Μ. Καλοκαιρινού, ενώ παράλληλα εμψυχώνεται από το ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη".

Παραμένουμε στη διάθεσή σας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-17:00, στην οδό Κ. Ζώτου & Μονής Αγκαράθου γωνία, στον κοινωνικό χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2810-244186

Email : [email protected]».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News