Ειδήσεις

Παραλίγο τραγωδία - Πήγε να τινάξει στον αέρα αστυνομικούς

Παραλίγο τραγωδία με θύματα δυο νεαρούς αστυνομικούς του Τμήματος Αρκαλοχωρίου και πρωταγωνιστή έναν 55χρονο με ψυχικά προβλήματα εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Αστρίτσι, όταν ο δράστης επιχείρησε να προκαλέσει έκρηξη.

Ο 55χρονος είχε προκαλέσει νωρίτερα επεισόδιο, όταν έφτασε μεθυσμένος έξω από το σπίτι της πρώην φίλης του. Σε κατάσταση αλλοφροσύνης την απείλησε με μαχαίρι, ωστόσο ευτυχώς παρενέβη ο πατέρας της, ο οποίος, αν και δέχτηκε ένα χτύπημα στο πρόσωπο, τον έριξε κάτω και πήρε το μαχαίρι.

Ο δράστης επέστρεψε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο διαμένει, όπου έσπευσαν να τον αναζητήσουν οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία των θυμάτων. Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν διαρροή υγραερίου και βρήκαν τον 55χρονο λιπόθυμο στο κρεβάτι. Με αυτοθυσία προσπάθησαν να τον συνεφέρουν και τον σήκωσαν στα χέρια για να τον βγάλουν έξω.  

Φτάνοντας στην πόρτα είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του και τα έβαλε με τους αστυνομικούς ζητώντας τους να τον αφήσουν να πεθάνει.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου άρπαξε τον αναπτήρα από την τσέπη του και τον πέταξε στη σόμπα. Με μια αστραπιαία κίνηση ο ένας από τους αστυνομικούς πέταξε ένα χαλί πάνω στη φλόγα, αποτρέποντας την τραγωδία τόσο για τον ίδιο το συνάδελφό του, όσο και τον 55χρονο που σήμερα μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια