default-image

Αύριο απολογούνται οι 4 Μεξικανοί που άρπαζαν αναλήψεις

Κρήτη
Αύριο απολογούνται οι 4 Μεξικανοί που άρπαζαν αναλήψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι τέσσερις Μεξικανοί που συνελήφθησαν για κλοπές και διαρρήξεις στο Ηράκλειο και φέρονται να είναι μέλη ευρωπαϊκού κυκλώματος. Οι 4 θα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων μεσήλικων Μεξικανών για διακεκριμένες κλοπές, με θύματα πελάτες τραπεζών που μόλις είχαν κάνει ανάληψη, μεταξύ αυτών μιας 27χρονης ξενοδόχου στη Χερσόνησο, από το αυτοκίνητο της οποίας "έκαναν φτερά" το περασμένο καλοκαίρι 24.000 ευρώ, και ενός Ηρακλειώτη, που αρχές του τρέχοντος μήνα τού άρπαξαν 5.000 ευρώ. Μάλιστα δόθηκε σήμα και στην Ιντερπόλ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για κύκλωμα με ευρωπαϊκές διασυνδέσεις.

Οι τέσσερις Μεξικανοί, οι οποίοι είναι ηλικίας από 50 έως 60 ετών, δε δίστασαν κατά τη σύλληψή τους να τραβήξουν λεπίδα. Ο καθένας από την πλευρά του προσπάθησε να αντισταθεί σθεναρά στους αστυνομικούς. Ο ένας από τους δράστες έδινε κλοτσιές, οι άλλοι μπουνιές, ενώ ο ένας από τους τέσσερις έβγαλε και λεπίδα, δίχως όμως ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν και στους τέσσερις χειροπέδες και να τους οδηγήσουν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, με την προανάκριση μετά τη σύλληψή τους ωστόσο να καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και όλοι τους μιλούν μόνο Ισπανικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News