default-image

Ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του

Κρήτη
Ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της υπόθεσης Γιακουμάκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πηγές της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας και των Αρχών, το μοιραίο κόψιμο στο δεξί καρπό του Βαγγέλη ταιριάζει με τις διαστάσεις της λάμας του αναδιπλούμενου σουγιά, που βρέθηκε δίπλα του, ενώ ο ίδιος φαίνεται να έχασε τη ζωή του μέσα σε πέντε λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η ύπαρξη μάλιστα και δεύτερης δοκιμαστικής αμυχής στο δεξί του χέρι υποδηλώνει την αντίδραση του Βαγγέλη για επιβίωση, κάτι που, όπως ισχυρίζονται οι πηγές των εγκληματολογικών, αποκλείει και τις όποιες μικρές πιθανότητες εγκληματικής ενέργειας. Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση υποστηρίζουν πως αυτή η αποφασιστικότητα του Βαγγέλη να θέσει τέλος στη ζωή του είναι δείγμα υψηλής πίεσης, ψυχολογικής φόρτισης και αυτοτιμωρίας.

Από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δε φαίνεται να εντοπίζονται ίχνη γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων πάνω στο μοιραίο σουγιά, ενώ τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται τις επόμενες μέρες. Η ανυπαρξία εργαστηριακών αποτελεσμάτων και η έλλειψη σημειώματος από τον Βαγγέλη έχει κάνει τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Δημήτρη Μπούκα να αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Την ίδια ώρα, σε περιορισμό εντός της σχολής διέταξαν οι Αρχές να παραμείνουν οι σπουδαστές που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι με το νέο βίντεο που επεξεργάζεται η Αστυνομία, καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλες καταθέσεις από τους σκληρούς της παρέας της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Στο μεταξύ, η λήψη κατάθεσης από τη μητέρα του Βαγγέλη δεν ήταν δυνατή, λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την άρση του απορρήτου, ο 20χρονος φαίνεται να είχε το τελευταίο διάστημα πολλαπλές συνομιλίες με συγγενικά του πρόσωπα, πράγμα που φανερώνει ότι κάτι τον απασχολούσε έντονα εκείνες τις ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News