Ειδήσεις

Επιτέλους γιατρός στην Παιδιατρική Κλινική Αγίου Νικολάου!

Η ώρα που περίμεναν οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου και γειτονικών περιοχών του νομού Λασιθίου έφτασε, με την τοποθέτηση - επιτέλους - από σήμερα γιατρού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, κάτι που για αρκετό καιρό αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της πόλης, αφού έπρεπε να διανύουν χιλιόμετρα πηγαίνοντας σε νοσοκομεία άλλων πόλεων προκειμένου να δέχονται την απαραίτητη ιατρική φροντίδα τα παιδιά τους.

Όπως ανακοίνωσε η 7η ΥΠΕ Κρήτης, «με την ολοκλήρωση της μετάθεσης του παιδιάτρου κ. Εμμανουήλ Παντελάκη από την Ικαρία στο Βενιζέλειο ΓΝΗ, υπεγράφη χθες από το διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Αντώνη Γρηγοράκη, η μετακίνηση του ιατρού από το Βενιζέλειο Γ.Ν.Η. στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, όπως είχε προγραμματιστεί και σύμφωνα με τις σχετικές δεσμεύσεις τις οποίες είχε αναλάβει προ αρκετών μηνών ο ίδιος ο διοικητής, με στόχο την επίλυση των επιτακτικών αναγκών στις παρεχόμενες υπηρεσίες της Παιδιατρικής Κλινικής στο ΓΝ Λασιθίου.

Ο ιατρός κ. Παντελάκης ανέλαβε ήδη σήμερα υπηρεσία στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝ Αγίου Νικολάου».

Ωστόσο τα προβλήματα με τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό για το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου δεν παύουν να υφίστανται, κάτι για το οποίο διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.

Σχόλια