default-image

Τι απαντάνε οι τουριστικοί πράκτορες στους οδηγούς

Κρήτη
Τι απαντάνε οι τουριστικοί πράκτορες στους οδηγούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στις αιτιάσεις του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων "Ο Ερμής" επιχειρούν να δώσουν οι τουριστικοί πράκτορες της Κρήτης, που έστειλαν την παρακάτω απάντηση σε δημοσίευμα της "Νέας Κρήτης" που αναρτήθηκε και στο neakriti.gr.

«Σε συνέχεια δημοσιεύματος της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" στο φύλλο της 24ης Μαρτίου 2015, το οποίο περιλαμβάνει δηλώσεις του πρόεδρου του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων "Ο Ερμής", ότι δήθεν αφενός απαιτούμε μειώσεις 60% στις αποδοχές των εργαζομένων  και αφετέρου ότι συμφωνήσαμε στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης, με αυξήσεις μάλιστα, θέλουμε να προβούμε στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Πρώτον η σύμβαση καταγγέλθηκε το Δεκέμβριο του 2014, ζητώντας αναπροσαρμογή των μισθών των εργαζομένων στα επίπεδα των συναδέλφων τους στην υπόλοιπη Ελλάδα, άλλα και των λοιπών εργαζομένων σε άλλους κλάδους του τουρισμού.

Δεύτερον ουδέποτε συμφωνήσαμε στην υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας για το έτος 2015. Δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε εξάλλου όταν οι διαπραγματεύσεις γίνονται υπό το καθεστώς τραμπουκισμών και απειλών εκ μέρους των εργαζομένων, όπως συνέβη χθες, κάτω από τα γραφεία του Συνδέσμου μας. 

Ενόψει των ανωτέρω κάθε αντίθετο δημοσίευμα ή δήλωση διαψεύδεται εκ των πρότερων κατηγορηματικά.

Το Δ.Σ.,

Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News