default-image

Τραγική κατάληξη για Ηρακλειώτη φοιτητή στο ΤΕΙ Πάτρας

Τραγική κατάληξη για Ηρακλειώτη φοιτητή στο ΤΕΙ Πάτρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη βιώνει το χαμό ενός ακόμα φοιτητή. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα 20χρονο παλικάρι με καταγωγή από το Ηράκλειο, που σπούδαζε στο Τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Πάτρας, ο οποίος μάλιστα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε λεωφορείο που είχε κατεύθυνση την Αθήνα.

Το μοιραίο δρομολόγιο για το νεαρό Μιχάλη Παντατοσάκη ξεκίνησε στη 1:30 το μεσημέρι από το σταθμό της Πάτρας. Λίγο πριν το σταθμό του Κηφισού, στο ύψος του Αιγάλεω, ένας συνεπιβάτης, που κάθονταν στη διπλανή θέση, διαπίστωσε ότι ο 20χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του και ενημέρωσε τον οδηγό.

Αμέσως απλοί πολίτες, πριν ακόμα φτάσει το ασθενοφόρο και ενώ είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άτυχο νέο στη ζωή με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Δυστυχώς όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς και, παρά την άμεση κινητοποίηση και από πλευράς ΕΚΑΒ, το συγκεκριμένο δρομολόγιο έμελλε να είναι το τελευταίο για τον 20χρονο Ηρακλειώτη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την κοινωνία του Ηρακλείου.  

Το περιστατικό μάλιστα επιβεβαίωσε στο neakriti.gr και ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος, δηλώνοντας συγκλονισμένος από το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του, με τις πρώτες πληροφορίες ωστόσο να κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Πάντως οι υπεύθυνοι της σχολής στην οποία φοιτούσε ο άτυνχος Μιχάλης τόνισαν πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News