Ειδήσεις

Πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη ο δήμαρχος Αρχανών

Μια απίστευτη απόπειρα διάρρηξης έζησε ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, καθώς ο διαρρήκτης προσπάθησε να μπει στο σπίτι του την ώρα που ο δήμαρχος βρισκόταν μέσα!

Το απίστευτο περιστατικό απόπειρας διάρρηξης σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας στο σπίτι του δημάρχου Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Ηρακλείου.

Εμβρόντητος ο δήμαρχος λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, ακούγοντας έναν θόρυβο, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε το διαρρήκτη… κρεμασμένο από τα κάγκελα του μπαλκονιού!

Ο διαρρήκτης, εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα της… δουλειάς του (κατσαβίδια, λοστούς και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία), προσπαθούσε να βγει στο μπαλκόνι πηδώντας τα κάγκελα, αλλά στην προσπάθειά του αυτή το παντελόνι του πιάστηκε στη "μύτη" ενός κάγκελου.

Κάπου εκεί και προσπαθώντας να απελευθερωθεί και να συνεχίσει την… εργασία του, έκανε θόρυβο και ο δήμαρχος τον άκουσε.

Ο κ. Κοκοσάλης πρόλαβε να ασφαλίσει το σπίτι με το συναγερμό και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, που κατέφτασε πολύ σύντομα.

Ο αλλοδαπός διαρρήκτης, αντιλαμβανόμενος τα περιπολικά που πλησίαζαν, απελευθερώθηκε από τα κάγκελα και πήδηξε κάτω και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, πηδώντας από τον παρακείμενο γκρεμό.

Ωστόσο για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έσπευσαν να τον συλλάβουν.

Τρόμαξε... πολύ!

Και μπορεί ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων να τρόμαξε από την παραλίγο εισβολή του διαρρήκτη, αλλά αυτός που τρόμαξε πραγματικά πολύ ήταν ο διαρρήκτης… Ο οποίος, προσπαθώντας να διαφύγει, μπήκε στα χωράφια που βρίσκονται μεταξύ Αγίας Αικατερίνης και εθνικής οδού, όπου και τον αναζήτησαν οι άνδρες των ΤΑΕ, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, που τελικώς τον εντόπισαν, μαζεύοντας και από τη διαδρομή τα διαρρηκτικά εργαλεία που πετούσε προσπαθώντας να διαφύγει.

Όταν τον συνέλαβαν, διαπίστωσαν ότι από τον υπερβολικό τρόμο του είχε... απολέσει τον έλεγχο των σωματικών του λειτουργιών, με αποτέλεσμα να... "λερωθεί"! Μάλιστα, όταν μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, του έφεραν μια αλλαξιά ρούχα, διότι αυτά με τα οποία τον συνέλαβαν ήταν... για πέταμα.

Ο Κροάτης δράστης οδηγήθηκε σήμερα στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελιοδικείο για να δικαστεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε αναβολή και θα δικαστεί μεθαύριο 26 Μαρτίου το μεσημέρι.

Στο Δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε και ο δήμαρχος, που ωστόσο δήλωσε στο δικαστήριο πως τη συγκεκριμενη ημερομηνία δεν θα καταφέρει να παραστεί στο αυτόφωρο μονομελές, καθώς θα βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Σχόλια