default-image

"Στενάζουν οι επιχειρηματίες από τις αποφάσεις των υπουργών"

Οικονομία
"Στενάζουν οι επιχειρηματίες από τις αποφάσεις των υπουργών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις αρνητικές πτυχές του Νόμου 4321/2015 για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας αναδεικνύει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, μετά τις διαμαρτυρίες του ΣΕΒ όπως επίσης και του ΕΒΕΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η επιστημονική υπηρεσία της Βουλής, που σημειώνει πως το άρθρο 24 αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία.

Μιλώντας στο Ράδιο 9,84 το μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ Μανόλης Σφυρής επισήμανε πως η συγκεκριμένη απόφαση δυσκολεύει πολύ περισσότερο το επιχειρείν και τους επαγγελματοβιοτέχνες και προανήγγειλε σειρά δυναμικών παρεμβάσεων για την αλλαγή της.

Ιδιαίτερη αναφορά από τον ίδιο και στον τομέα εισαγωγών-εξαγωγών, με τα μεγέθη να είναι άνισα και τραγικά για τους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες.

Υπενθυμίζεται ότι με αρνητικό πρόσημο και πτώση της τάξης του 4,28% έκλεισε για τις κρητικές εξαγωγές το 2014 σε σχέση με το 2013, η συνολική αξία των οποίων έφτασε τα 536 εκατ. ευρώ, έναντι των 560 εκατ. ευρώ το περυσινό αντίστοιχο διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News