default-image

Παραμένει σε δύσκολη θέση η Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Παραμένει σε δύσκολη θέση η Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισκοπή και Παναιγειάλειος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο 0-0 στο γήπεδο του Γάλλου, για την 24η αγωνιστική της FootballLeague.

Οι γηπεδούχοι  ήθελαν την νίκη για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό στην Γ Εθνική.

Η ομάδα της Επισκοπής, αγωνίσθηκε με  μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη  αγωνίζεται η Επισκοπή. Στο  9 ο Φουρτάδο σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις ο  Ρουμπουλάκου, σουτάρει και ο Μποτωνάκης έδιωξε  πάνω στη γραμμή!

Επισκοπή (Βέλιτς): Γουναρίδης, Αργυρίου(27'Δρακάκης), Δελήμπασης, Δουμάνης(77'Πετράκος), Νικόλτσης(84'Παλλάς), Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Βιτώρος

Παναιγιάλειος (Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Τζημογιάννης, Νάστος, Μίλιεβιτς, Μωυσίδης, Φουρτάδο, Ουρτάδο, Ιωάννου, Σεχολάρι(80'Μπουρλάκης)\

Από εκεί και πέρα, παρότι δέχτηκε ισχυρή πίεση απ' τον Απόλλωνα Σμύρνης η Παναχαϊκή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απ' τη Ριζούπολη στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Football League.

Ο Απόλλων πίεσε πολύ για το τρίποντο, όμως η Παναχαϊκή πήρε τον βαθμό, μετά το ισόπαλο 0-0 στη Ριζούπολη και κράτησε τη δεύτερη θέση του Νότιου Ομίλου της Football League.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς με τον Καραδέμητρο (61') και τον Μπαμ Μπαμ (77'), ενώ έχασε φοβερή ευκαιρία στο 71'. Οι αμυντικοί της Παναχαϊκής έδιωξαν πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπαμ Μπαμ και στη συνέχεια ο Χοτζάλι παραλίγο να βάλει αυτογκόλ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της ομάδας του.

Η Παναχαϊκή άντεξε την πίεση, ενώ θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο μετά από μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χοτζάλι (65').

Με τον βαθμό που πήρε κράτησε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με την ΑΕΚ να αυξάνει τη διαφορά της στους 16, ενώ ο Απόλλων «κλείδωσε» μια θέση στην τριάδα, αφού αποσπάστηκε στο +7 απ' την Ερμιονίδα.

Η 24η αγωνιστική

Νότιος όμιλος

ΑΕΚ-Πανηλειακός (δεν ορίζεται)

Δευτέρα, 23/3

Επισκοπή-Παναιγιάλειος 0-0

Φωστήρας-Καλλιθέα 1-4

(33' Γκατσέσα - 9' Φράνγκος, 26', 37' Μπέλης, 53' Ντουρμισάι)

Αχαρναϊκός-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ερμιονίδα-Άλιμος 2-0

(82' Συμελίδης, 85' Κουτσοσπύρος)

Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή 0-0

Ρεπό: Χανιά

Η επόμενη αγωνιστική:

Νότιος όμιλος

Επισκοπή-Απόλλων Σμύρνης

Ηρακλής Ψαχνών- Πανηλειακός (Δεν ορίζεται)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News