default-image

Συνάντηση δημάρχου Μινώα Πεδιάδος με Ν. Ηγουμενίδη

Κρήτη
Συνάντηση δημάρχου Μινώα Πεδιάδος με Ν. Ηγουμενίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναβάθμιση και στήριξη των δομών και των υπηρεσιών υγείας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και ιδιαίτερα των δύο Κέντρων Υγείας Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, ζήτησε σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποίησαν, ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης από το νέο διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νικόλαο Ηγουμενίδη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι, στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και προκειμένου ο νέος διοικητής να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αφορούν την Υγεία στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνάντηση παραβρέθηκε, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνιος Χρονάκης εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα υγείας, κοινωνικής αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος κ. Καλογεράκης, ζήτησε την αναβάθμιση και τη στήριξη των δομών και των υπηρεσιών υγείας του Δήμου και ιδιαίτερα των  δύο Κέντρων Υγείας Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, με την ενίσχυσή τους σε υποδομές και προσωπικό προκειμένου την αποδοτική και λειτουργική ανταπόκριση, στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης, από την πλευρά του δεσμεύτηκε για τη διατήρηση της λειτουργίας των δύο Κέντρων Υγείας στο Δήμο, καθώς και την περεταίρω συνεργασία των δύο πλευρών με στόχο την αναβάθμιση και την βελτίωση των υπηρεσιών Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Νικόλαος Ηγουμενίδης, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου και κατόπιν το Κέντρο Υγείας Καστελλίου, όπου συζήτησε επί τόπου με τους γιατρούς και το προσωπικό για τα θέματα που τους απασχολούν.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News