default-image

Έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αλόνσο

Αθλητισμός
Έχει πιθανότητες να αγωνιστεί ο Αλόνσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο  Fernando Alonso βρέθηκε χθες  στο Πανεπιστήμιο του Cambridge όπου υποβλήθηκε σε συγκεκριμένα τεστ ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του έπειτα από το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Catalunya, το οποίο του προκάλεσε διάσειση και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στην Αυστραλία.

Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε από διακεκριμένους γιατρούς τους οποίους είχε εγκρίνει η FIA, είχαν να κάνουν με τα αντανακλαστικά και τη μνήμη. Έπειτα από λίγες ώρες ο 33χρονος πιλότος της McLaren έμαθε τα ευχάριστα νέα.

Επόμενη κίνηση είναι να επιστρέψει στο Dubai όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για προετοιμασία και εν συνεχεία θα πάρει το αεροπλάνο για Μαλαισία όπου στις 29/3 διεξάγεται ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Για να μπορέσει να λάβει μέρος στο αγωνιστικό τριήμερο θα πρέπει να περάσει με επιτυχία ακόμα δύο τεστ στα οποία θα υποβληθεί την Πέμπτη: το ένα θα γίνει από τον επικεφαλής γιατρό της πίστας και το άλλο από τον επικεφαλής γιατρό της FIA, Jean-Charles Piette.

Το δεύτερο είναι γνωστό και ως τεστ πρόσκρουσης και θα υπάρξει αντιπαραβολή των χρόνων που έκανε ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής πριν το ατύχημα της Catalunya με αυτούς που θα κάνει τώρα.

Θεωρητικά τα δύσκολα για τον Ισπανό πιλότο πέρασαν και η ώρα για το ντεμπούτο του με την McLaren Honda φαίνεται πως έφτασε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News