default-image

Ζητείται ελπίς για την οικογένεια του 42χρονου αγιογράφου

Κρήτη
Ζητείται ελπίς για την οικογένεια του 42χρονου αγιογράφου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια του 42χρονου αγιογράφου Δημήτρη Καρτσακλή, που την περασμένη Πέμπτη έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από λευχαιμία. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι μόλις ελάχιστη ώρα αργότερα στο ταξίδι που ξεκίνησε είχε συνοδοιπόρο τον πατέρα του, που μετά από καρδιακό επεισόδιο υπέκυψε επίσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ενώ ερχόταν από Ιεράπετρα για να δει τον άρρωστο γιο του.

Πλέον το βαρύ φορτίο πέφτει στη σύζυγο του Δημήτρη, την Άρια Παρασκάκη, που καλείται να σηκώσει σταυρό μαρτυρίου, να ανακτήσει τις δυνάμεις της σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να βρει το σθένος και το κουράγιο να μεγαλώσει τα τρία της παιδιά, με το κενό ωστόσο που αφήνει ο Δημήτρης στην οικογένεια να είναι μεγάλο και σαφώς δυσαναπλήρωτο.

Μάλιστα, επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες, με αίσθημα αξιοπρέπειας η μητέρα, μέσω της "Νέας Κρήτης" τονίζει ότι οποιαδήποτε βοήθεια προς την οικογένεια από τους πολίτες είναι καλοδεχούμενη και ανεκτίμητης αξίας, καθώς τα οικονομικά της είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και, με τον απροσδόκητο χαμό του πατέρα, οι συνθήκες ζωής των μελών της έχουν χειροτερέψει.

Για το λόγο αυτό, όποιος πολίτης επιθυμεί μπορεί να βοήθησε την οικογένεια προσφέροντας χρήματα στην Εθνική Τράπεζα και στο λογαριασμό 205-66816037, βάζοντας έτσι ένα μικρό λιθαράκι στο να γίνει πιο εύκολος ο "Γολγοθάς" της τετραμελούς πλέον οικογένειας, και το χαμόγελο να επιστρέψει, όσο αυτό είναι εφικτό, για την Άρια και τα αγγελούδια της.

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News