Ειδήσεις

Λιποαναρρόφηση χωρίς… χειρουργείο;

Απαλλαγείτε από το λίπος σε κοιλιά, γλουτούς και μπράτσα ανώδυνα, σε μία συνεδρία! Μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες μπορεί να βρίσκεστε σε κάποια παραλία. Φαντάζεστε το σώμα σας σμιλεμένο και καλλίγραμμο, απαλλαγμένο από το τοπικό πάχος που χαλάει την εικόνα του.

Μην περιμένετε να φτάσει η τελευταία στιγμή για να κάνετε κάτι. Όπως εξηγεί η δερματολόγος δρ Αμαλία Τσιατούρα, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού Τμήματος & Εφαρμογών Λέιζερ της Κλινικής "Cosmetic Derma Medicine" με έδρα την Αθήνα, η προετοιμασία μπορεί να γίνει από τώρα. Η σύγχρονη μέθοδος ονομάζεται laser λιπόλυση και γίνεται με το λέιζερ Smart Lipo.

«Πρόκειται για μη χειρουργική μέθοδο λιπόλυσης και λιπογλυπτικής. Η εξελιγμένη λιποαναρρόφηση με Laser γίνεται ουσιαστικά αναίμακτα, είναι ελάχιστα τραυματική και δεν δημιουργεί μελανιές, ενώ το οίδημα είναι μικρότερο. Ταυτόχρονα η οπτική ίνα του λέιζερ λιώνει τα λιποκύτταρα χωρίς να προκαλεί αιμορραγία και προσφέρει σύσφιγξη στο δέρμα προλαμβάνοντας τη χαλάρωση μετά τη διαδικασία», εξηγεί η δρ Τσιατούρα.

Επίσης το Laser Smart Lipo βελτιώνει σημαντικά την εικόνα της κυτταρίτιδας αφού η κεφαλή μπορεί να κατευθυνθεί πιο επιφανειακά συγκριτικά με την κλασική λιποαναρρόφηση. Μετά τη διαδικασία μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας και στις δραστηριότητές σας, αν και για 1 μήνα περίπου πρέπει να απέχετε από τη γυμναστική. Για τουλάχιστον 2 εβδομάδες είναι σημαντικό να φοράτε έναν ελαστικό κορσέ.

Συμπερασματικά, η λιπόλυση με λέιζερ Smart Lipo:

* Προσφέρει απώλεια του λίπους σε 1 συνεδρία

* Είναι ανεκτή και γίνεται με τοπική αναισθησία

* Εφαρμόζεται και σε δύσκολες περιοχές, όπως τα γόνατα

* Δεν προκαλεί μελανιές και δεν απαιτεί να γίνουν ράμματα

* Προσφέρει σύσφιγξη και μόνιμη απώλεια τοπικού πάχους στα σημεία εκείνα (με την προϋπόθεση ότι δεν θα πάρετε βάρος μετά).

Σχόλια