default-image

Διεθνής διάκριση για το Fodele Beach Water Park

Κρήτη
Διεθνής διάκριση για το Fodele Beach Water Park

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση υποδέχεται τη νέα τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, στο Φόδελε.

Tο πολυτελές ξενοδοχείο, που αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο προορισμό των επισκεπτών του τόπου μας, βραβεύτηκε με το "2014 Award of Excellence" από τους χρήστες της κορυφαίας εταιρείας online κρατήσεων διεθνώς, της Booking.com! Πρόκειται για μια διάκριση με ιδιαίτερη βαρύτητα, αφού μέσα από το συγκεκριμένο οργανισμό γίνονται περισσότερες από 800 χιλ. κρατήσεις ημερησίως, οι δε χρήστες είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, αφού έχουν εικόνα και συγκρίνουν ξενοδοχεία απ' όλο τον κόσμο.

Η βαθμολογία που έδωσαν στο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν την κράτησή τους μέσω του Booking.com οδήγησε στη διάκριση με το "2014 Award of Excellence".

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί την καλύτερη ηθική ανταμοιβή για όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να κάνουν την παραμονή των χιλιάδων επισκεπτών αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Ταυτόχρονα όμως, η διατήρηση αυτής της θέσης αποτελεί έναν ακόμα στόχο, με τις προσπάθειες όλων των συνεργατών να συνεχίζονται έτσι ώστε να παρέχονται πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες, ικανές να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους αλλά και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News