default-image

Από σήμερα η λειτουργία του Ιατρείου Άσθματος

Κρήτη
Από σήμερα η λειτουργία του Ιατρείου Άσθματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ειδικό Ιατρείο Άσθματος ξεκινά να λειτουργεί στο Ηράκλειο, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, από την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και μπορούν να κλείνουν ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Αναλυτικότερα, η 7η ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με το ΠΕΔΥ-Μονάδα Υγείας Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους που αφορούν στην ενημέρωση, την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία παθήσεων που εμφανίζονται με αυξημένη συχνότητα στην Κρήτη, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας  Ειδικού Ιατρείου Άσθματος,  στις εγκαταστάσεις του ΠΕΔΥ-Μονάδα Υγείας Ηρακλείου  (περιοχή Εσταυρωμένου), που θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και κάθε Δευτέρα, με ωράριο 9 π.μ. έως 2 μ.μ.

Υπεύθυνος του Ιατρείου θα είναι ο αναπληρωτής υπεύθυνος πνευμονολόγος ιατρός της Μονάδας ΠΕΔΥ Ηρακλείου, κ. Παναγιώτης Μαματζάκης.

Οι ασθενείς και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που επιθυμούν μπορούν να κλείνουν ραντεβού επικοινωνώντας από την ερχόμενη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 2810 719175 και 2810 719 176.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News