default-image

Μονόδρομος η νίκη για τον Πλατανιά

Αθλητισμός
Μονόδρομος η νίκη για τον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο παιχνίδι που ρίχνει την… αυλαία της 29ης αγωνιστικής ο Πλατανιάς υποδέχεται στα Περιβόλια την Καλλονή. Οι Χανιώτες  είναι αυτοί που «καίγονται» για τους βαθμούς καθώς θέλουν τη νίκη προκειμένου να μείνουν «ζωντανοί» στη… μάχη της παραμονής.

Στην αντίπερα όχθη, οι Λέσβιοι ουσιαστικά είναι αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς έχουν σωθεί και έχουν στόχο να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αποφασισμένος για τη νίκη

Χωρίς περιθώριο για νέες απώλειες, ο Πλατανιάς είναι έτοιμος  για το σημερινό  (19:30) κρίσιμο παιχνίδι με την Καλλονή. Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Γουνδουλάκη, Κουλιμπαλί, Μαχλελή, Τζίλβαν και Τσουράκη.

Στην αποστολή για το ματς με την Καλλονή συμπεριέλαβε τους: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκαβιλάν, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κάσιο, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Νέπλιακ, Ολιμπά, Περιστερίδη, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκη, Φιγκέιρα.

Χωρίς Κεϊτά στα Χανιά

Έτοιμη για τα Χανιά είναι η Καλλονή, όπου τη Δευτέρα (23/3, 19:30) θα αντιμετωπίζει τον Πλατανιά. Ο Βαγγέλης Βλάχος ολοκλήρωσε την προετοιμασία των νησιωτών, χωρίς προβλήματα, ενώ μοναδική απουσία είναι ο Πολ Κεϊτά, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του. Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε μετά την προθέρμανση παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, τελειώματα με εκρηκτικές αντιδράσεις, σέντρες και στημένες φάσεις.

 Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι Χογκ, Αντέτζο, Αράς, Στεφάνοβιτς, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Κριπιντίρης, Ξύδας, Μανούσος, Καλτσάς, Δαύκος, Ζόρντι, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Ναβάρο, Χουάνμα και Πετρόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News