Ειδήσεις

Είχε πυροβολήσει και θηροφύλακες ο δράστης του μακελειού

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές στα Χανιά μετά την ταυτοποίηση του 50χρονου που αιματοκύλισε τις Βρύσες το πρωί όταν άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών.

Ο 50χρονος, ο οποίος παραδόθηκε λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή που κόστισε το βαρύτατο τραυματισμό ενός αστυνομικού, πριν από 10 χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει σε πανομοιότυπο περιστατικό με θύματα θηροφύλακες… Yπόθεση για την οποία είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση περίπου 8 ετών. Ωστόσο σε δεύτερο βαθμό η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας είχε μετατραπεί σε απειλή με συνέπεια η ποινή του να μειωθεί στο ελάχιστο και να αφεθεί ελεύθερος.

Στα Χανιά βρίσκονται από το πρωί τόσο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Χρήστος Φωτόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Α. Ζαχαριουδάκης, που βρέθηκαν νωρίτερα στο Νοσοκομείο Χανίων και ενημερώθηκαν για την κατάσταση των τραυματιών εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στους συγγενείς τους, που ζουν ώρες αγωνίας

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια