default-image

Ηράκλειο: Σύλληψη τεσσάρων πάνω στην πράσινη τσόχα

Κρήτη
Ηράκλειο: Σύλληψη τεσσάρων πάνω στην πράσινη τσόχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία γυναίκα και τρεις άνδρες συνέλαβε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Αστυνομία στην περιοχή της Χερσονήσου για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου πέρασαν χειροπέδες σε έναν 58χρονο και δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 38 και 37 ετών, καθώς και σε μια 47χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Οι άνδρες του ΤΑΕ, στα πλαίσια ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποίησαν έλεγχο στο καφενείο του 58χρονου, όπου και διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου "TEXAS POKER" με παιγνιόχαρτα και μάρκες στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος. Άμεσα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης καθώς και άλλοι τρεις που συμμετείχαν στο παιχνίδι.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από  τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, 321 μάρκες διαφόρων χρηματικών ποσών και μια πλήρης τράπουλα.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News