default-image

Η... Βιλδ καλοσωρίζει τον Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία

Ελλάδα
Η... Βιλδ καλοσωρίζει τον Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Bild είναι γνωστή για την ιδιαίτερα μαχητική (έως τα όρια του... φαιοκίτρινου) πολεμική της ενάντια στην Ελλάδα, ωστόσο ως τυπική λαϊκιστική φυλλάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα να αλλάξει ρότα... εν μία νυκτί!

Και αυτό ακριβώς έκανε σήμερα, κυκλοφορώντας με... χρώμα ελληνικό στο εξώφυλλό της, το οποίο μάλιστα "πείραξε", στήνοντάς το εις διπλούν, με Γερμανικά αλλά... και Ελληνικά!

Κι όλα αυτά, προκειμένου να χαιρετίσει την παρουσία Τσίπρα στη Γερμανία!

Σε μια κίνηση... φιλοξενίας και "συμφιλίωσης", η γερμανική εφημερίδα κυκλοφορεί με τίτλο «Καλωσήρθατε στη Γερμανία, κύριε Τσίπρα» και υπέρτιτλο «50 λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες μας είναι αγαπητοί».

Υπάρχουν βέβαια αρκετά προβληματάκια... ορθογραφίας και κάτι γράμματα που λείπουν, αλλά... η πρόθεση μετράει.

Το εξώφυλλο "ανέβασε" πριν από λίγα λεπτά στο Twitter ο Κάι Ντικμαν, αρχισυντάκτης της εφημερίδας, ενώ έχει αλλάξει ακόμη και το λογότυπο και η εφημερίδα λέγεται "Βιλδ".

Στη φωτογραφία, φυσικά, απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός, ενώ, η... "Βιλδ" δεν απέφυγε και τα λάθη καθώς γράφει «Έλληνε» και όχι «Έλληνες».

Την ίδια ώρα, βέβαια, μιας και είναι όλο το πρωτοσέλιδο στα Ελληνικά, οι πιο... καχύποπτοι παρατηρούν το δεύτερο θέμα που έχει η εφημερίδα και φέρει τον τίτλο «Ένα στα γρήγορα».

Βέβαια, πρόκειται απλά για ένα από τα χαρακτηριστικά σκανδαλοθηρικά άρθρα που φιλοξενεί η εφημερίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News