Ειδήσεις

Μαξίμου: Προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης το δημοσίευμα

Σε συστηματική προσπάθεια αποδυνάμωσης της κυβέρνησης μία μερα πριν το ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο αποδίδει το Μέγαρο Μαξίμου το δημοσίευμα για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μετρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Σήμερα γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευμα για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο» σημείωσαν πηγές της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι η χρονική στιγμή δεν είναι τυχαία.

Σύμφωνα με τους κύκλους της κυβέρνησης, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, «γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης».

«Όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά. Όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται» καταλήξαν.

Σχόλια