default-image

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές και διαρρήξεις

Κρήτη
Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές και διαρρήξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε να ρίχνεται φως στις επανωτές υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων στην πόλη του Ηρακλείου, μετά και τα αλλεπάλληλα περιστατικά με διαρρήκτες που εισέβαλλαν στο παρελθόν σε σπίτια του Ηρακλείου όλο αυτό το διάστημα.

Κι αυτό γιατί οι διαρρήκτες προσπάθησαν χθες εκ νέου να μπουν μέσα σε κατοικία στο Ηράκλειο... όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ΔΙΑ, που τους πλησίασαν και κατάφεραν να συλλάβουν δύο από αυτούς, έναν 27χρονο και έναν 40χρονο, με τον τρίτο της σπείρας έναν 28χρονο, να διαφεύγει της σύλληψης.

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι αυτοί οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είναι Έλληνες, από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και χθες είχαν διαρρήξει έντεκα συνολικά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και είχαν κλέψει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, τηλεόραση, tablet, κινητά τηλέφωνα), συνολικής αξίας άνω των 22.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News