default-image

Σάρωσε τα μετάλλια ο Σ.Δ.Υ.Η στα Χανιά

Σπορ
Σάρωσε τα μετάλλια ο Σ.Δ.Υ.Η στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαρωτική εμφάνιση για τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλειου που συμμετείχαν στον ιστορικό Βενιζέλειο ημιμαραθώνιο 21 χιλ.καθως και στον Ηλιάκειο δρόμο 7 χλμ. οι οποίοι διεξήχθησαν στα Χανιά την Κυριακή.

Η 13μελής αποστολή έφυγε από την πόλη των Χανίων με 3 μετάλλια στις αποσκευές της. Συγκεκριμένα τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη των γυναικών στον Βενιζέλειο ημιμαραθώνιο κατέλαβε η αθλήτρια του Σ.Δ.Υ.Η, Ευγενία Γαργεράκη με χρόνο 01:36:31.

 Επίσης διακρίσεις για τον Σ.Δ.Υ.Η σημειώθηκαν και στις ηλικιακές κατηγορίες. Την πρώτη θέση στην κατηγορία 20-29 ετών στον Βενιζέλειο ημιμαραθώνιο κατέλαβε η Ελίνα Γυφτοπούλου με χρόνο 1:38:39. Την τρίτη θέση στην κατηγορία 30-39 ετών στον Ηλιάκειο δρόμο των 7 χιλ. κατέλαβε ο Χρήστος Κώνστας με χρόνο 00:31:03.

Πρώτος στον ημιμαραθώνιο ανεδείχθη ο Μανώλης Σηφάκης με χρόνο 01:10:21, ο οποίος κατέρριψε κατά 2 λεπτά  το ρεκόρ διαδρομής που κατείχε ο ίδιος, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Μαρίνα Αχλάτη με χρόνο 01:32:50 και οι δύο αθλητές είναι μέλη του "Afordakos Team".

Στον Ηλιάκειο δρόμο πρώτος ήρθε ο Θεόδωρος Τσολάκης του Ολυμπιακού  με χρόνο 00:23:31, ενώ στις γυναίκες πρώτη ήταν η Νίκη Περάκη του Κύδωνα  με χρόνο 00:27:25.

Τη διοργάνωση των δύο αγώνων πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί η μαζική συμμετοχή αθλητών όχι μόνο από τα Χανιά, αλλά  απ' όλη την Κρήτη, με τον αριθμό των συμμετοχών να φθάνει τις 169 στον Βενιζέλειο ημιμαραθώνιο και τις 312 στον Ηλιάκειο δρόμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News