Ειδήσεις

Αρχαιρεσίες στην Ένωση Γονέων Δ. Χανίων τη Δευτέρα

Στη δεύτερη και οριστική γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση και στη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέων οργάνων καλεί το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δ. Χανίων τη Δευτέρα 23/3/2015 και ώρα 18:00 στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων (δίπλα στη Δημοτική Αγορά).

Το Δ.Σ. της απερχόμενης διοίκησης με ανακοίνωσή του καλεί τους εκλεγμένους αντιπροσώπους όλων των σχολείων του Δήμου να έχουν μαζί τους τα πρακτικά των εκλογών που τους ανέδειξαν με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, email), ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδικασία ή να τα στείλουν άμεσα στη διεύθυνση e.g.chanion@gmail.com.

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. σημειώνουν ότι κατά την προσέλευσή τους οι αντιπρόσωποι θα πρέπει να καταβάλουν και τα 30 ευρώ που είναι η συμμετοχή ανά σχολείο.

H διαδικασία θα έχει ως εξής:

18:00: Έναρξη αναγνώρισης αντιπροσώπων, εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης, εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών - απολογισμός-συζήτηση.

19:00: Λήξη υποβολής υποψηφιοτήτων για τα όργανα (Δ.Σ. Ένωσης - Ελεγκτική - Ομοσπονδία Κρήτης) - Έναρξη τοποθετήσεων υποψηφίων και αντιπροσώπων.

19:45: Έναρξη ψηφοφορίας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση και γενικότερα ενημέρωση, η επικοινωνία γίνεται με τους Μαλανδράκη Σοφία (πρόεδρο) και Γρηγόρη Γκουλούση (ειδ. γραμματέα).

Σχόλια