default-image

Συνελήφθησαν την ώρα που έκαναν νταραβέρι με κοκαΐνη

Κρήτη
Συνελήφθησαν την ώρα που έκαναν νταραβέρι με κοκαΐνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επ' αυτοφώρω, την ώρα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, πιάστηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 37 και 36 ετών, την Παρασκευή στo Ηράκλειο. Άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν στην κατοχή τους δύο συσκευασίες κοκαΐνης, κάτι λιγότερο από 1,5 γραμμάριο, ως προϊόν αγοραπωλησίας, ωστόσο έπειτα από έρευνα στο σπίτι του ενός βρέθηκαν άλλες 18 συσκευασίες με το "σκληρό" ναρκωτικό.

Ο 37χρονος και ο 36χρονος συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ η ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε, συνολικά 15 γραμμάρια, κατασχέθηκε από τις Αρχές.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που έκαναν ελέγχους εντόπισαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον 37χρονο κατά το χρόνο αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών με τον 36χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους δύο άνδρες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 1,4 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα έξω και γύρω από το σπίτι του 37χρονου, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 13,6 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News