Ειδήσεις

"Ποντικοί" έφαγαν, ήπιαν, έκαναν μπάνιο και κοιμήθηκαν

Στο φαγοπότι και όχι μόνο το έριξαν διαρρήκτες που εισέβαλαν σε εξοχικό στις Γούρνες Ηρακλείου. Αφού έκαναν "φύλλο και φτερό" τη μονοκατοικία και τους βοηθητικούς χώρους της, οι απρόσκλητοι επισκέπτες μαγείρεψαν, έφαγαν, ήπιαν και σαν κύριοι έκαναν… και μπάνιο και κοιμήθηκαν!

Την τραγελαφική εισβολή των αγνώστων αντιλήφτηκαν το πρωί του Σαββάτου οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Οι ιδιοκτήτες του εξοχικού στις Γούρνες άνοιξαν το πρωί την πόρτα του σπιτιού και το αντίκρισαν άνω-κάτω. Μετά δε το αρχικό σοκ, εμβρόντητοι διαπίστωσαν πως οι διαρρήκτες, όχι μόνο εισέβαλαν στο χώρο τους, αλλά τον μετέτρεψαν και σε… ξενοδοχείο!

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες όχι μόνο έκαναν "φύλλο και φτερό" τη μονοκατοικία αλλά σαν κύριοι έψαξαν ντουλάπια και ψυγείο και αφού βρήκαν ό,τι τους έκανε όρεξη άναψαν και την κουζίνα και το μαγείρεψαν.

Προφανώς όμως είναι μετρ μόνο στις διαρρήξεις, καθώς τα τυροπιτάκια που τηγάνισαν τα έκαψαν..!

Μη έχοντας καθόλου… καλούς τρόπους, μετά το φαγοπότι και την οινοποσία άφησαν και τα άπλυτα στο νεροχύτη και το τραπέζι, και αποφάσισαν πως δε θα έβλαπτε και μια ανάπαυλα στο χώρο. Έτσι κι έγινε! Όμως πριν πέσουν για ύπνο δεν παρέλειψαν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Οι "ποντικοί" που τρύπωσαν στο σπίτι σπάζοντας κομμάτι του ξύλινου πατζουριού και εν συνεχεία το τζάμι του παραθύρου… ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του εξοχικού με την ησυχία τους, ενώ δεν πείραξαν την τηλεόραση παλαιού τύπου που υπήρχε στο καθιστικό.

Ακόμη, πριν φύγουν… έφτιαξαν και καφέ, που όμως τους χύθηκε κατά τη διαφυγή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί τι ακριβώς πήραν οι "καλοπερασάκηδες" διαρρήκτες, που αναζητούνται.

Επιτόπου έσπευσε η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ οι άνδρες της Σήμανσης συνέλεξαν αποτυπώματα και στοιχεία, ώστε να μπορέσουν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Είναι η δεύτερη φορά που οι το εξοχικό πέφτει θύμα διάρρηξης, ενώ στο στόχαστρο ελαφροχέρηδων έπεσε και παρακείμενη κατοικία.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά δεν είναι το μόνα κρούσματα εισβολής διαρρηκτών σε σπίτια της περιοχής, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, που ζητούν περισσότερες περιπολίες από την Αστυνομία.

Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια