default-image

Βίντεο για την υπόθεση Γιακουμάκη ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα
Βίντεο για την υπόθεση Γιακουμάκη ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο που αφορά στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη εξετάζει η αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο παρέδωσε στην Ασφάλεια Αττικής ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος το πρωί είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το βίντεο που ερευνάται στα εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει περιστατικά καψωνιού και εκφοβισμού. Μετά την ανάλυσή του θα ενημερωθεί η εισαγγελία Ιωαννίνων, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", σύμφωνα με το in.gr, έγραψε την Παρασκευή, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, ότι η ομάδα νεαρών από την Κρήτη όχι μόνο βασάνιζε τον Βαγγέλη, αλλά τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες τα «κατορθώματά» της απειλώντας ότι θα τα δώσει στη δημοσιότητα.

Το σοκαριστικό αυτό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται ο Βαγγέλης να τραμπουκίζεται - αναφέρει η εφημερίδα - βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η απειλή δημοσίευσης των όσων συνέβαιναν μπορεί να βάραινε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του θύματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News