Ειδήσεις

Παρέλαση χωρίς κάγκελα και χωρίς εκδηλώσεις στο Ηράκλειο

Χωρίς κάγκελα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθούν οι παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ωστόσο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, σε αντίθεση με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να ακολουθήσουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, απόφαση με την οποία φαίνεται να συμφωνούν στην πλειοψηφία τους οι πολίτες.

Εικόνες σαν αυτές με κάγκελα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας φαίνεται ότι αποτελούν παρελθόν από τις παρελάσεις, καθώς και η Κρήτη προετοιμάζεται να τιμήσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου χωρίς τις σκηνές απείρου κάλλους που σημάδεψαν τις εκδηλώσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Οι τίτλοι τέλους για τις αστυνομοκρατούμενες παρελάσεις γράφτηκαν ήδη με βάση τις εντολές που έχουν δοθεί στις αστυνομικές Αρχές, για διακριτική εποπτεία και απρόσκοπτη πρόσβαση κάθε πολίτη στους χώρους όπου θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις. Όπως ζητούν τόσο οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, όσο και οι πολίτες.

Ωστόσο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, αν και δε θα στηθούν κάγκελα, σε αντίθεση με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να ακολουθήσει λαϊκό πανηγύρι, απόφαση με την οποία φαίνεται να συμφωνούν στην πλειοψηφία τους.

Σχόλια