Ειδήσεις

Στην Κρήτη το βραβείο της Καλύτερης Περιφερειακής Παρουσίας

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για την Περιφέρεια Κρήτης στον τομέα του Τουρισμού, με δύο ακόμα βραβεία που απέσπασε αυτή τη φορά από τη Μόσχα, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ΜΙΤΤ 2015, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ρωσίας, που ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, η Κρήτη αναδείχθηκε ως η "Καλύτερη Περιφερειακή Παρουσία" στην έκθεση ΜΙΤΤ 2015, βραβείο που απένειμε η εμπορική διευθύντρια της έκθεσης κ. Zeljka Tonljenovic, στον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη.

H Κρήτη που εκπροσωπείται επίσης από την αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τους περιφερειακούς συμβούλους Γιάννη Γουλιδάκη και Γιάννη Δεικτάκη, βραβεύτηκε ως ο "Αγαπημένος Ελληνικός Προορισμός για το 2014" από την "Tez Tour" έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operators στη Ρωσία.

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της εντατικοποίησης των προσπαθειών της για την ανάδειξη του νησιού, συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη έκθεση με δικό της περίπτερο, συνεχίζοντας την πρακτική που ακολουθήθηκε τους περασμένους μήνες, στις δύο παραδοσιακές αγορές και εκθέσεις, τη WTM στο Λονδίνο και την ITB στο Βερολίνο.

Μέσω σημαντικών συναντήσεων με ταξιδιωτικούς πράκτορες,  τουριστικούς φορείς και δημοσιογράφους από μεγάλα μέσα  ενημέρωσης της Ρωσίας, η Κρητική αντιπροσωπεία στοχεύει στην ανάδειξη της Κρήτης και τη διατήρηση του νησιού στη λίστα των κορυφαίων επιλογών των Ρώσων τουριστών.

Σχόλια