default-image

Νέα δωρεά του ΕΚΗ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

Κρήτη
Νέα δωρεά του ΕΚΗ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ακόμα δωρεά τροφίμων πραγματοποιήθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Η. κ. Στέλιος Βοργιάς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κ. Γιώργος Αρετίνης επισκέφτηκαν το Παντοπωλείο και δώρισαν 500 συσκευασίες μαρμελάδας, σε διάφορες γεύσεις, με σκοπό να διανεμηθούν στους δικαιούχους της δομής.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα στελέχη του Ε.Κ.Η. για την πρωτοβουλία τους και σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως έχω κατ' επανάληψη δηλώσει, δε μας χαροποιεί το γεγονός ότι έχουμε σε λειτουργία τέτοιες δομές στο Μαλεβίζι. Μακάρι να μην υπήρχε καμία ανάγκη για λειτουργία κοινωνικών παντοπωλείων, ιατρείων, φροντιστηρίων, παιδικών ακαδημιών ποδοσφαίρου, γραφείου συμβουλευτικής υποστήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών, κ.λπ. Όσο όμως θα υπάρχουν συμπολίτες μας που θα έχουν τέτοιες ανάγκες, εμείς ως δημοτική Αρχή θα είμαστε δίπλα τους, με όλες μας τις δυνάμεις. Και με τη στήριξη που έχουμε από φορείς όπως είναι το εξαιρετικά δραστήριο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, θα μπορούμε να ανακουφίζουμε, έστω και στο ελάχιστο, την καθημερινότητά τους.

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλα τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για τη δωρεά τους, μια δωρεά που μας συγκινεί ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να υπάρχει περίσσευμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στον τόπο μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News