Ειδήσεις

Run Greece: Ταξίδι σε έξι πόλεις με την υποστήριξη της Wind

Με στόχο την προώθηση του αθλητισμού, το 3o Run Greece πραγματοποιείται και φέτος στην Ελλάδα, με το Ηράκλειο να το φιλοξενεί στις 26 Απριλίου, έχοντας πλέον ανέβει ο πήχης και με σκοπό να σπάσει το ρεκόρ συμμετοχών της προηγούμενης χρονιάς. Με το βλέμμα στραμμένο και στον αθλητικό τουρισμό από το νησί μας, πρόκειται για μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης που ανήκει στο μεγάλο χορηγό του Run Greece, την Wind Ελλάς και θα πραγματοποιηθεί σε 6 πόλεις της Ελλάδας.  

Τo ταξίδι διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της Wind Ελλάς.

Οι αγώνες της σειράς Run Greece 2015, παρουσιάστηκαν σήμερα από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο, καθώς και το διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της Wind, κ. Γιώργο Τσαπρούνη που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κοινωνική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η εταιρεία σε κάθε πόλη/σταθμό, υποστηρίζοντας το έργο τοπικών φορέων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το Run Greece.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές, ο δρομικός πλέον θεσμός Greece, ανοίγει αυλαία την Κυριακή 29 Μαρτίου στη Λάρισα και ακολουθούν το Ηράκλειο 26 Απριλίου, τα Ιωάννινα 10 Μαΐου, η Καστοριά 17 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη 27 Σεπτεμβρίου και η Πάτρα 11 Οκτωβρίου.

Στόχος για άλλη μία χρονιά είναι οι τοπικές κοινωνίες δώσουν ένα ηχηρό μηνύματα υπέρ της άθλησης, της διασκέδασης της επιμονής, της ευγενούς άμιλλας και της αλληλεγγύης απέναντι σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μικροί και μεγάλοι να βγουν ξανά στους δρόμους,  ξεπερνώντας τις 15.000 και πλέον περσινές συμμετοχές.

Με μήνυμα "Τρέχουμε όλοι μαζί με άλλον αέρα" ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης αναφερόμενος στην συνέχεια του θεσμού και της χορηγικής συνεργασίας αναφέρθηκε στη σπουδαία συνεργασία των φορέων τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης τόσο με το ΣΕΓΑΣ όσο και τη Wind και συμπλήρωσε: «Με μεγάλη χαρά η Wind στηρίζει για 3η χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα Run Greece.

Φιλοδοξούμε για άλλη μια χρονιά όλοι οι φορείς να συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παρακινήσουμε τους ανθρώπους να ασχοληθούν με το μαζικό αθλητισμό και ταυτόχρονα με τη συμμετοχής τους να  ευαισθητοποιηθούν απέναντι σε κοινωνικές ομάδες του τόπου τους που έχουν ανάγκη.

Η Wind μέχρι σήμερα έχει προσφέρει 68.000 ευρώ σε 11 φορείς στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού και φέτος θέλουμε να χαρίσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται».

Στο πλαίσιο της συνολικής διοργάνωσης του Run Greece, η Wind καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου και στις 6 πόλεις, προσφέροντας υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Αλλά και τα καταστήματα Wind στις αντίστοιχες πόλεις "τρέχουν" στο ρυθμό των αγώνων με αποκλειστικές προσφορές για όλους σε κινητή, σταθερή, ίντερνετ αλλά και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας σε μοναδικές τιμές.

Σχόλια