default-image

Με τροπολογία η ρύθμιση για τα χρέη δημοτών στους δήμους

Ελλάδα
Με τροπολογία η ρύθμιση για τα χρέη δημοτών στους δήμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σημαντική τροπολογία  θα κατατεθεί αύριο το μεσημέρι στη Βουλή στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας" που βρίσκεται σήμερα υπό διαβούλευση στις αρμόδιες επιτροπές και εισέρχεται προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.

Όπως δήλωσε μέσα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης, η τροπολογία θα αφορά τη ρύθμιση των χρεών των δημοτών προς του Δήμους, καθώς δεν υπήρχε σχετική πρόβλεψη στο νομοσχέδιο με τον βουλευτή να παραδέχεται την παράλειψη, που όπως είπε, έχει να κάνει και με την απειρία αλλά και τον φόρτο εργασίας των υπουργών.

Παράλληλα, όπως τόνισε, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να τεθεί μία ακόμη τροπολογία που θα έχει να κάνει με το επιπλέον τετραγωνικά που πλήρωσαν στο "χαράτσι" οι πολίτες με ευθύνη των δήμων.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ήταν αποκαλυπτικός και στο θέμα της διαπραγμάτευσης τονίζοντας ότι για τα νομοσχέδια για την ανθρωπιστική κρίση και τις ρυθμίσεις οφειλών η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει προειδοποιώντας ακόμη και με παραίτηση εφόσον γίνει κάτι τέτοιο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_55wmy0cc/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News