Ειδήσεις

Συναντήσεις με τουριστικούς φορείς και ΜΜΕ στη Μόσχα

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με τουριστικούς φορείς και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχει η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης στην τουριστική έκθεση της Μόσχας.

Σκοπός της αποστολής της Περιφέρειας, που αποτελείται μεταξύ άλλων από τον κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη και την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη, είναι να μεταφέρουν στους Ρώσους τη μοναδική ταυτότητα του νησιού μας καθώς η Κρήτη είναι ένας τόπος με ιδιαίτερα πολιτιστικά, φυσικά και κλιματολογικά χαρακτηριστικά και αποτελεί πόλο έλξης πολλών επισκεπτών από κάθε γωνιά του κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην τουριστική έκθεση της Μόσχας με στόχο την όσο το δυνατόν πιο θερμή ανταπόκριση των Ρώσων επισκεπτών και τη γενικότερη αντιστροφή του κλίματος που υπάρχει και καταγράφει ηχηρές απώλειες έως και 50% για τη νέα τουριστική περίοδο.

Να σημειωθεί ακόμη ότι την πρώτη ημέρα της έκθεσης, χθες Τετάρτη 18 Μαρτίου, η Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκε από το Ρώσο tour-operator Tez Tour, ως αγαπημένος Ελληνικός Προορισμός για το 2014.

Σχόλια