default-image

Πατέρας και γιος "έφυγαν" με διαφορά λίγων λεπτών

Κρήτη
Πατέρας και γιος "έφυγαν" με διαφορά λίγων λεπτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανείπωτη τραγωδία στην οικογένεια Καρτσακλή, αφού όχι μόνο ο 42χρονος αγιογράφος για τον οποίο είχε γράψει το neakriti.gr πριν από λίγες μέρες έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο και υπέκυψε, αλλά και ο πατέρας του, ο οποίος ερχόταν από την Ιεράπετρα για να τον δει, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε επίσης!

Η τρομερή τραγωδία και το διπλό χτύπημα της μοίρας έχει συγκλονίσει το περιβάλλον της οικογένειας, που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Ο 42χρονος αγιογράφος έπασχε από λευχαιμία και η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά σοβαρή. Παρότι προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να πολεμήσει τη νόσο, το εξασθενημένο του ανοσοποιητικό σύστημα δεν άντεξε και υπέκυψε στη σηψαιμία.

Αλλά πριν συμβεί αυτό, και καθώς η κατάσταση του Δημήτρη επιδεινωνόταν (είχε εισαχθεί στην Εντατική), ειδοποιήθηκε ο πατέρας του, προκειμένου να τον δει για μια τελευταία φορά.

Ο πατέρας του ξεκίνησε από την Ιεράπετρα για να έρθει στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν, ωστόσο στον Άγιο Νικόλαο ένιωσε αδιαθεσία, υπέστη ανακοπή και κατέληξε λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.  

Αύριο θα παιχτεί ο τραγικός επίλογος σε αυτήν την υπόθεση, καθώς ο μεν αγιογράφος θα κηδευτεί στον Ιερό Ναό Αφέντη Χριστού στις Πατέλες, ενώ ο πατέρας του μεθαύριο στους Μεσελέρους της Ιεράπετρας.   

Συλλυπητήρια στους οικείους τους και από εμάς...

Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News