Ειδήσεις

Βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης

Την Περιφέρεια Κρήτης βράβευσε την Τετάρτη ο Ρώσος tour-operator, Tez Tour, ως αγαπημένο Ελληνικό Προορισμό για το 2014. Το βραβείο παρέλαβε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Με δικό της περίπτερο παίρνει μέρος από σήμερα στην τουριστική έκθεση της Μόσχας η Περιφέρεια Κρήτης και με στόχο την αντιστροφή του κλίματος που υπάρχει και καταγράφει ηχηρές απώλειες για τη νέα τουριστική περίοδο, σύμφωνα με τον εντεταλμένο σύμβουλο Μιχάλη Βαμιεδάκη στο Ράδιο 9,84 και στον Χρήστο Κώνστα.

Ο κ. Βαμιεδάκης επιβεβαίωσε ότι οι απώλειες από τη ρωσική τουριστική αγορά για το 2015 μπορεί να αγγίξουν ακόμη και το 50%, ωστόσο εμφανίστηκε καθησυχαστικός αφού η μείωση θα καλυφθεί από άλλες αγορές, όπως της Βρετανίας και των Σκανδιναβικών Χωρών.

Παράλληλα λίγες εβδομάδες πριν την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, ο κ. Βαμιεδάκης επισήμανε ότι το κλίμα στη Ρωσία είναι ιδιαίτερα θετικό απέναντι στην Ελλάδα, ωστόσο εξέφρασε επιφυλάξεις για την οικονομική δυνατότητα που έχουν οι Ρώσοι στην παρούσα περίοδο για να στηρίξουν οικονομικά τη χώρα μας.

Σχόλια