Ειδήσεις

Έντονο "άρωμα Κρήτης" στα νέα όργανα της Ν.Δ.

Με έντονη παρουσία Κρητικών βουλευτών διαμορφώνονται τα νέα όργανα και η "σκιώδης κυβέρνηση" της Νέας Δημοκρατίας.

Με πρόταση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και ομόφωνη στήριξη όλων των βουλευτών, εξελέγη τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο κόμμα υπήρξε ικανοποίηση από την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά, με τους βουλευτές να τονίζουν ότι είναι από τα πλέον κατάλληλα άτομα για την θέση αυτή.

Τομεάρχης Άμυνας εξελέγη ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ρεθύμνου, ο οποίος συγκέντρωσε 41 ψήφους, έναντι 18 που έλαβε ο δεύτερος ενδιαφερόμενος για τη θέση, Στέφανος Γκίκας.

Το "άρωμα Κρήτης" στα κεντρικά όργανα της Ν.Δ. γίνεται ακόμη εντονότερο με τον κομβικό ρόλο που αναλαμβάνει και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συμμετέχει στην άτυπη Πολιτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η συνεδρίαση και οι εκλογικές διαδικασίες στο εσωτερικό της Ν.Δ. έγιναν σε καλό κλίμα, ωστόσο ηχηρές ήταν οι απουσίες, όπως αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη (η οποία, να θυμίσουμε, στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ο. είχε ζητήσει τη διεξαγωγή συνεδρίου), όπως επίσης ηχηρές και των κ.κ. Βλάχου και Στυλιανίδη.

Νικολέτα Σφακιανάκη

Σχόλια