default-image

Μακάρι να έχουν και... συνέχεια

Περίεργα
Μακάρι να έχουν και... συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα του Βαγγέλη έχει ταρακουνήσει για τα καλά τις εκπαιδευτικές κοινότητες που έχουν ξεκινήσει οι περισσότερες να οργανώνουν δραστηριότητες αναφορικά με το bullying και την αντιμετώπισή του.

Την ίδια ώρα μεγάλη η ανησυχία για τους γονείς που ρωτάνε από εδώ ρωτάνε από εκεί αν έχει τυχόν έχει συμβεί κάτι στο σχολείο του δικού τους παιδιού. Εντάξει, καλό είναι, έστω και με αυτό το περιστατικό να υπάρχει ένα ενδιαφέρον και μία σχετική κινητοποίηση, γιατί η πρόληψη και οι γνώσεις που μπορούν να παρασχεθούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου αν μη τι άλλο είναι καλύτερες και μπορεί να αποδειχτούν και σωτήριες.

Το θέμα ωστόσο είναι να μη φτάσουμε στην άλλη άκρη και αγγίξουμε τα όρια της υπερβολής και χαθεί το μέτρο... και κυρίως οι ενέργειες που γίνονται τώρα, να γίνουν διαλέξεις, να ενημερωθούν οι γονείς, να ενδιαφερθούν περισσότερο οι καθηγητές για να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στις σχολικές τους κοινότητες, μακάρι να έχουν και συνέχεια και να μην καταλήξουν σε λίγο καιρό στον κάδο των ξεχασμένων υποθέσεων όπως άλλωστε έχει αποδειχτεί να γίνεται στις περισσότερες υποθέσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News