default-image

Ήττα για τον Πλατανιά στο ντεμπούτο Παράσχου

Ποδόσφαιρο
Ήττα για τον Πλατανιά στο ντεμπούτο Παράσχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παρουσία του Παράσχου στον πάγκο του Πλατανιά δε συνοδεύτηκε με νίκη για τους Χανιώτες, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιάς ρίχτηκαν στη μάχη στους "Ζωσιμάδες", έχοντας εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να μείνουν στην διεκδίκηση της 5ης θέσης ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό σε φάσεις και θέαμα, με μόλις 5 τελικές συνολικά από τις δύο ομάδες. Οι δύο προσπάθειες του ΠΑΣ ήταν χαρακτηριστικά άστοχες, με τον Πλατανιά να έχει τρεις αλλά δίχως ευτυχή κατάληξη.

Στα πρώτα 25 λεπτά οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους, αρχικά ισορρόπησαν το ματς και έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς. Το 0-0 παρέμενε μετά τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Τζημόπουλος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία μετά από άστοχη έξοδο του Ολιμπά.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ακόστα με προβολή στην σέντρα του Ίλιτς έδωσε περίεργη τροχιά στην μπάλα, που κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0 στο 53'. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα στο 60ο λεπτό, ωστόσο η κεφαλιά του Γιάκου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Ολιμπά.

Η ομάδα του Πετράκη είχε τον απόλυτο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο, την στιγμή που ο Παράσχος μέσω αλλαγών προσπαθούσε να αλλάξει την εικόνα του Πλατανιά στο χόρτο. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονταν να αναπτυχθούν ορθολογικά και χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 85' για να νιώσει απειλή ο Βελλίδης, όταν το σουτ του Γκαβιλάν πέρασε μόλις λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Στρούνα απομάκρυνε την μπάλα πάνω από την γραμμή στην προσπάθεια του Γουνδουλάκη και κράτησε το 1-0 για τον ΠΑΣ, που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57' Γιάκος), Μιχαήλ (63' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (79' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης.

Πλατανιάς (Παράσχος): Ολιμπά, Μενδρινός (77' Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπάλι (59' Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66' Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News