default-image

Επίσκεψη του Ν. Κακλαμανάκη σε σχολεία του Ηρακλείου

Κρήτη
Επίσκεψη του Ν. Κακλαμανάκη σε σχολεία του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη υποδέχονται αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. το 24ο και το 31ο Δημοτικά Σχολεία Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος "Κοινωνικό Σχολείο" που καθιέρωσε το υπουργείο Παιδείας.

Περιφερειακή υπεύθυνη συντονισμού δράσεων του "Κοινωνικού Σχολείου" είναι η σχολική σύμβουλος της 19ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής κ. Νίκη Δεληκανάκη, η οποία θα συνοδεύει τον Ολυμπιονίκη.

Οι Ολυμπιονίκες (σύμφωνα με την Αρ. Πρ. 188629/Δ5-20/11/2014 απ.) εντάσσονται στις άτυπες ομάδες Φυσικής Αγωγής που λειτουργούν σε κάθε Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης με σκοπό να αξιοποιηθούν ως υψηλής αξίας «αθλητικά και κοινωνικά πρότυπα», σε επιλεγμένες δράσεις του "Κοινωνικού Σχολείου".

Σύμφωνα με τους διευθυντές των σχολείων, η πρόσκληση του Ολυμπιονίκη εντάσσεται σε σχέδιο εργασίας που διενεργούν οι μαθητές της Ε' και της Στ' τάξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής κ. Γεωργίου Χαλαμπαλάκη και κ. Ιωάννη Κοτσυφάκη και των εκπαιδευτικών των τμημάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News