Ειδήσεις

Δωρεά υπολογιστών για τη βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου

Μια σημαντική δωρεά 5 ηλεκτρονικών υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας πραγματοποίησε στο Δήμο Μαλεβιζίου ο γνωστός ξενοδόχος κ. Ανδρέας Μεταξάς και το ξενοδοχείο Candia Maris που βρίσκεται στην Αμμουδάρα, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες της υπό ίδρυσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου.

«Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Ανδρέα Μεταξά και την εταιρεία του για τη σημαντική δωρεά που πραγματοποίησε στο Δήμο μας. Μια δωρεά που αποδεικνύει για μια ακόμα φορά τις ευαισθησίες του ιδίου, αλλά και το αυξημένο επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας του», τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Όπως είπε ο δήμαρχος, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο ολοκλήρωσής της και «σύντομα οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες του δήμου μας θα μπορούν να την επισκέπτονται και να γίνουν αποδέκτες του τεράστιου πνευματικού πλούτου που έχουμε συγκεντρώσει, μέσα από δωρεές επιφανών συμπολιτών μας. Τους ευχαριστώ όλους για μια ακόμα φορά και εύχομαι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, που έχουν στην κατοχή τους βιβλία και συγγράμματα που μπορούν και αξίζει να κοσμήσουν μια Δημοτική Βιβλιοθήκη».

Σχόλια