Ειδήσεις

Κάλεσμα σε λαϊκή συνέλευση και σε ακύρωση πλειστηριασμών

Πιστή στο εβδομαδιαίο της ραντεβού των δύο τελευταίων χρόνων η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους και αύριο Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι, «έξω από όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδος, να ακυρώσουμε του πλειστηριασμούς που σκοπό έχουν την κλοπή το περιουσιών μας από τις τράπεζες και οσονούπω από το Δημόσιο... Μέχρι να ματαιωθούν οριστικά», όπως τονίζει.

Παράλληλα η Λαϊκή Στάση Πληρωμών «καλεί όλους τους πολίτες με την παρουσία τους αυτήν την Τετάρτη (18/Μαρ/2015) και ώρα 3 μ.μ. έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης, για να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά την κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.».

Όπως αναφέρει στο κάλεσμά της, «μόνο η αλληλεγγύη και η συνένωση των δυνάμεών μας θα μπορέσουν να επιφέρουν θετικά αποτελέσματα και στην ουσία να σώσουν τις περιουσίες μας, αλλά κυρίως τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών».

Σχόλια