Ειδήσεις

Ελούντα: Ενημερώθηκαν μέσω Τύπου για την παρουσίαση μελέτης

Έντονη δυσαρέσκεια για την «τακτική» της δημοτικής Αρχής Αγίου Νικολάου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο ανεξάρτητος συνδυασμός Αγίου Νικολάου "Σύγχρονος Δήμος" με αφορμή την παρουσίαση της προμελέτης για την ανάπλαση της Ελούντας που προγραμματίζεται για το απόγευμα της Δευτέρας, και στην οποία, όπως υποστηρίζει ο συνδυασμός, «δεν υπήρχε καμία ενημέρωση και καμία ειδοποίηση προς τις άλλες παρατάξεις».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός αναφέρει τα εξής: «Από τον τοπικό Τύπο πληροφορηθήκαμε σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου, ότι σήμερα το απόγευμα στο κατάστημα της Ελούντας θα γίνει η παρουσίαση της προμελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας!! Καμία ενημέρωση, καμία ειδοποίηση στις άλλες παρατάξεις οι οποίες μάλλον βάρος θεωρούνται για τον κ Ζερβό...

Μόνο ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας μας ενημέρωσε σήμερα, λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει και αυτός την απαράδεκτη παράλειψη. Και μάλιστα για μια μελέτη που οργάνωσε, προώθησε, ανέθεσε, διαχειρίστηκε το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο! Μια μελέτη για την οποία διατέθηκε χρόνος, καταβλήθηκε προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου και την επιτροπή που επέλεξε τις προτάσεις.

Να θυμίσουμε επίσης πως οι προτάσεις παρουσιάστηκαν στην Ελούντα σε ανοικτή συγκέντρωση. Επίσης το καλοκαίρι είχε κληθεί ο κ Ζερβός, πριν αναλάβει, στο γραφείο του δημάρχου και συζητήθηκε το θέμα και οι προτάσεις μαζί με το μελετητή. Επιθυμούμε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί μια επίπονη διαδικασία και να αποκτήσει ο Δήμος μια μελέτη που μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Αυτή άλλωστε ήταν η πρόθεσή μας.

Όσον αφορά την τακτική της σημερινής Αρχής, αναμενόμενη ίσως αλλά μη συμβατή και αποδεκτή στην αυτοδιοίκηση...».

Σχόλια